Dečiji okviri za dioptriju / italoptik.com / Dečiji okviri za dioptriju / italoptik.com /

Dečiji okviri za dioptriju

Sa toliko novih i različitih stilova, vi i vaše dete ćete sigurno pronaći naočare koje će istovremeno biti funkcionalne i moderne.

Dečiji dioptrijski okviri

Izbori se kreću od brendova na osnovu popularnih likova iz detinjstva do oni koji liče na naočare za “odrasle”.

Šta deca žele od dioptrijskih okvira

Danas, mnogi klinci žele naočare koje izgledaju kao naočare njihovih roditelja ili starije braće i sestre. Plastični okviri oblika izduženog pravougaonika, mali ovalni retro oblici, čak i tanki titanijum okviri su danas dostupni za male kupce. Dostupnost ovih modernih stilova okvira za decu čine da ih oni rado nose.

Ikone pop kulture i logotipi takođe su značajni za dečije naočare. Popularni Hari Poter (Harry Potter), knjige i filmovi su stvorili potražnju za okvirima “kao što je Hari”među mlađom decom, dok su starija pod uticajem trendi brendova i logotipa koje vide na svojim sportskim herojima.

Bez obzira na stil ili brend, za decu je važno da se osećaju kao deo procesa prilikom izbora naočara. Izbor dioptrijskih okvira koje im se dopadaju jesu i garancija da će ih nositi i voditi računa o njima.

Dečiji dioptrijski okviri: trajnost i bezbednost

Iako deca žele okvir sa određenom bojom ili određeni brend , roditelji uglavnom žele nešto što će da traje. Potražite dečije okvire koje imaju ručice sa flexom i materijalom koji može da izdrži nesreće kao što su sedenje na okvirima ili preterano savijanje ručica. Ove karakteristike trajnosti će vremenom smanjiti troškove.

Tanji, jači i lakši materijali kao što su od nerđajućeg čelika i titanijuma postaju veoma popularni za dečije okvire. Okviri napravljeni od ovih trajnijih materijala su odlični za decu koja ne vode puno računa o svojim naočarima. Policarbonat ili Trivex dioptrijska sočiva su najbolji izbor za dečije naočare. Ova lagana i veoma otporna na udarce sočiva, nude najbolju kombinaciju udobnosti i bezbednosti. Policarbonatna i Trivex sočiva za decu takođe su dostupna sa izuzetno izdržljivim premazima koja čine sočiva otporna na ogrebotine.

Pet trendova dečijih okvira

  • Dizajneri su preuzeli klasičan dizajn koji rade za odrasle i smanjuju ih za decu. Nemojte se iznenaditi ako vaše dete želi naočare kao što su vaše.
  • Brendirani okviri privlače pažnju deteta. Likovi iz crtanih filmova i knjige za decu su stvorili potražnju za brendiranim okvirima.
  • Okviri od jakih, fleksibilnih materijala i otpornih na udarce, kao i Policarbonatna i Trivex sočiva koja štite oči vašeg deteta, kao i vaše finansijsko ulaganje u naočare.
  • Nemojte zaboraviti na sunčane naočare za vaše dete. Zaštita oči vašeg deteta od štetnih sunčevih UV zraka može da smanji rizik od očnih problema kasnije u životu, kao npr.katarakta. Policarbonat photo dioptrijska sočiva su odličan izbor za decu koja provode dosta vremena napolju.
  • Za dete koje uskoro postaje tinejdžer moda je sve važnija. Popularni su okviri brendirane odeće i asesoara: Police, Fila, Furla, Escada, Givenchy.
SK Company

Preduzeće SK Company d.o.o je osnovano 1990 godine u Beogradu i pretežna delatnost preduzeća je prodaja i distribucija sunčanih načara i dioptrijskih okvira. SK Company je ekskluzivni distributer fabrike DeRigo Vision S.p.A iz Italije sa svojim svetski poznatim brendovima: Police, Sting, Lozza, Fila, Givenchy, Escada, Furla, Ermenegildo Zegna,Chopard, Blumarine

Website: www.sk-company.rs/

Ostavi komentar

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

nazad na vrh
  1. Tagovi
  2. Popularno
  3. Komentari
Kako da pročitate vaš recept za naočare

Hits:20531

Ptoza (padajući, spušten kapak)

Hits:20386

Dupli vid (Diplopija)

Hits:19962

Tačkice, bljeskovi i mrlje

Hits:17906

Pinguecula i pterygium

Hits:17073

Okluzija oka (Infarkt oka)

Hits:15835

Prijava ili Registracija